bjørnetjenester #🐻


Lad være med at tage det tunge læs for at være flink mod andre. Du ender med ikke at være flink mod dig selv.

Ugen har stået på store begivenheder som idag mere eller mindre har nået en konklusion. Temaet for begivenhederne er at man skal gøre det som man brænder for. + Min gode kollega @pernillebache og jeg havde en lang snak i starten af ugen hvor hun fortalte om et projekt, hvor hun havde påtaget sig en række opgaver som hun gerne ville være tovholder for, uden at det faktisk lå i hendes kompetenceområde. Efter noget tid måtte hun erkende at engagementet ikke var til stede, opgaverne måtte gives til en anden person. Følelsen hun fik bagefter var lettelse, da opgaverne rent ud sagt "hang hende ud af halsen". + Budskabet som hun sagde var: "Gør det du brænder for og påtag dig ikke opgaver for at være flink mod andre." + Det gav fuldstændigt mening i mit hoved, for jeg sidder netop med en rigtig øv-følelse af at have påtaget mig en masse opgaver, jeg egentlig har kompetencer til, men som jeg ikke har inspiration til at udføre. Derfor bliver disse opgaver til en tung byrde og noget rigtig øv-arbejde. + Min coach og jeg snakkede også i forrige uge netop om disse opgaver, som man har svært ved at klare. Hvad det er som får en til at udskyde dem i stedet for at løse dem? + Det som jeg i denne uge så har lært at mærke, er hvor min inspiration ligger i et projekt. + At skille tingene ad og kigget indad på og spørge mig selv: Hvad har JEG lyst til, hjalp rigtig meget med at definere min egen rolle. Og så må jeg huske at holde fast i den rolle og ikke være flink mod andre, for det ender bare med at jeg ikke er flink mod mig selv... .

9 visninger0 kommentarer