bj√łrnetjenester #ūüźĽ


Lad være med at tage det tunge læs for at være flink mod andre. Du ender med ikke at være flink mod dig selv.

Ugen har st√•et p√• store begivenheder som idag mere eller mindre har n√•et en konklusion. Temaet for begivenhederne er at man skal g√łre det som man br√¶nder for. + Min gode kollega @pernillebache og jeg havde en lang snak i starten af ugen hvor hun fortalte om et projekt, hvor hun havde p√•taget sig en r√¶kke opgaver som hun gerne ville v√¶re tovholder for, uden at det faktisk l√• i hendes kompetenceomr√•de. Efter noget tid m√•tte hun erkende at engagementet ikke var til stede, opgaverne m√•tte gives til en anden person. F√łlelsen hun fik bagefter var lettelse, da opgaverne rent ud sagt "hang hende ud af halsen". + Budskabet som hun sagde var: "G√łr det du br√¶nder for og p√•tag dig ikke opgaver for at v√¶re flink mod andre." + Det gav fuldst√¶ndigt mening i mit hoved, for jeg sidder netop med en rigtig √łv-f√łlelse af at have p√•taget mig en masse opgaver, jeg egentlig har kompetencer til, men som jeg ikke har inspiration til at udf√łre. Derfor bliver disse opgaver til en tung byrde og noget rigtig √łv-arbejde. + Min coach og jeg snakkede ogs√• i forrige uge netop om disse opgaver, som man har sv√¶rt ved at klare. Hvad det er som f√•r en til at udskyde dem i stedet for at l√łse dem? + Det som jeg i denne uge s√• har l√¶rt at m√¶rke, er hvor min inspiration ligger i et projekt. + At skille tingene ad og kigget indad p√• og sp√łrge mig selv: Hvad har JEG lyst til, hjalp rigtig meget med at definere min egen rolle. Og s√• m√• jeg huske at holde fast i den rolle og ikke v√¶re flink mod andre, for det ender bare med at jeg ikke er flink mod mig selv... .

9 visninger0 kommentarer